Eläinlääkäri, eläinlääketieteen lisensiaatti Anna-Maaria Perttuli on valmistunut Eläinlääketieteellisestä Korkeakoulusta vuonna 1998. Sen jälkeen töitä on tullut tehtyä pääasiassa pohjoisessa Suomessa. Viimeiset 20 vuotta Kuusamon kaupungineläinlääkärinä on tehnyt Koillismaan kunnat hyvinkin tutuiksi. Työssä erityinen mielenkiinto kohdistuu kirurgiaan. Metsästyskoirien terveyden- ja sairaudenhoito ja nautakarjojen terveydenhuoltotyö on sydäntä lähellä. Metsästyskortti on hankittu aikaa sitten mutta metsäneläimiä on tullut tiirailtua korkeintaan kameran tähtäimen läpi. Omaan laumaan kuuluu kotona karjalankarhukoira, australianterrieri sekä kaksi kissaa.

Tarja Kolvanki on valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 1992 ja klinikkaeläinhoitajaksi 2022. Tarja on pitkän linjan Vuolasvirta-palkittu koirankasvattaja kennelnimellä Rowanberrie's. Koiranäyttelyissä hän on tuttu näky, VaPePassa ja SPR:n tapahtumissa sekä myös yhdistyksen hallituksessa. Tarja on toiminut Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen vapaaehtoisena eläinsuojeluvalvojana vuodesta 2003 lähtien. Kotona vipeltää kuusi karkeakarvaista mäyräkoiraa, keeshond ja kultainen noutaja. Erityisenä mielenkiinnon kohteena Tarjalla ovat loukkaantuneet tai muuten heikkokuntoiset luonnonvaraiset eläimet. Niitä hän on kotonaan hoitanut useita kunnes ovat olleet riittävän hyväkuntoisia takaisin luontoon päästettäviksi.

Jenna Hanhela on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2021 tehden osan työharjoittelusta juurikin Kuusamon Eläinklinikalla. Jenna on pitkän linjan koiraharrastaja ja on suorittanut myös trimmaajan opinnot. Jenna on työskennellyt aiemmin Kuopiossa eläinsairaalassa.