Eläinlääkäri, eläinlääketieteen lisensiaatti Anna-Maaria Perttuli on valmistunut Eläinlääketieteellisestä Korkeakoulusta vuonna 1998. Sen jälkeen töitä on tullut tehtyä pääasiassa pohjoisessa Suomessa. Viimeiset 20 vuotta Kuusamon kaupungineläinlääkärinä on tehnyt Koillismaan kunnat hyvinkin tutuiksi. Työssä erityinen mielenkiinto kohdistuu kirurgiaan. Metsästyskoirien terveyden- ja sairaudenhoito ja nautakarjojen terveydenhuoltotyö on sydäntä lähellä. Metsästyskortti on hankittu aikaa sitten mutta metsäneläimiä on tullut tiirailtua korkeintaan kameran tähtäimen läpi. Omaan laumaan kuuluu kotona karjalankarhukoira, australianterrieri sekä kaksi kissaa.

Jenna Hanhela on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2021 tehden osan työharjoittelusta juurikin Kuusamon Eläinklinikalla. Jenna on pitkän linjan koiraharrastaja ja on suorittanut myös trimmaajan opinnot. Jenna on työskennellyt aiemmin Kuopiossa eläinsairaalassa.

Taru Veteläinen on suorittanut eläintenhoidon perustutkinnon 2021. Taru on alalla vielä uusi, mutta on hyvin innokas oppimaan uutta. Taru harrastaa vapaa-ajalla koirien kanssa ulkoilua, kuten koirahiihtoa. Myös valokuvaus on iso osa hänen elämäänsä. Tarulta löytyy myös hirvenhaukkukoe palkintotuomarikoulutus ja hän käy kokeissa tuomaroimassa silloin kun ehtii. Taru on lapsesta asti kulkenut maatiloilla, josta onkin jäänyt kiinnostus myös nautoihin. Hän on myös tehnyt koulun ohella talli- ja navettahommia. Tarua kiehtoo klinikkatyössä uuden oppimisen lisäksi potilaiden auttaminen sekä asiakaspalvelu.