Eläinlääkäri, eläinlääketieteen lisensiaatti Anna-Maaria Perttuli on valmistunut Eläinlääketieteellisestä Korkeakoulusta vuonna 1998. Sen jälkeen töitä on tullut tehtyä pääasiassa pohjoisessa Suomessa. 20 vuotta Kuusamon kaupungineläinlääkärinä on tehnyt Koillismaan kunnat hyvinkin tutuiksi. Työssä erityinen mielenkiinto kohdistuu kirurgiaan. Metsästyskoirien terveyden- ja sairaudenhoito ja nautakarjojen terveydenhuoltotyö on sydäntä lähellä. Metsästyskortti on hankittu aikaa sitten mutta metsäneläimiä on tullut tiirailtua korkeintaan kameran tähtäimen läpi. Omaan laumaan kuuluu kotona karjalankarhukoira, australianterrieri, 2 pitkäkarvaista saksanseisojaa sekä kaksi kissaa.
Jenna Hanhela on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2021 tehden osan työharjoittelusta juurikin Kuusamon Eläinklinikalla. Jenna on pitkän linjan koiraharrastaja ja on suorittanut myös trimmaajan opinnot. Jenna on työskennellyt aiemmin Kuopiossa eläinsairaalassa.
Henna Härkönen on hypännyt tiimiimme kaupan alalta. Eläimiä Hennalla on ollut “koko pienen ikänsä” ja kokemusta löytyy kissoista, kanoista, hevosista ja tietenkin koirista. Mummolassa lehmätkin tulivat tutuiksi. Nykyään metsästyskoirat vievät suurimman osan Hennan vapaa-ajasta. Kotona vipeltää karhukoira, saksanpaimenkoira, amerikankettukoira sekä Patterdalen terrieri. Kun Henna ei syksyllä ole itse metsällä niin saattaapa ehtiä myös tuomaroimaan hirvenhaukkukokeissa. Koirien lisäksi Hennan harrastuksiin kuuluu kalastus.