Kuusamon Eläinklinikka tarjoaa monipuolista ja joustavaa eläintenhoitopalvelua sekä lemmikki- että hyötyeläimille omalla tavallamme, asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla. Klinikka sijaitsee aivan keskustassa ja siihen on helppo tulla. Klinikalla on erittäin hyvä varustelutaso eläinlääkinnän laitteissa sekä uusitut, juuri tähän tarkoitukseen suunnitellut tilat. Hoidamme yleisimmät pieneläinten sairauden- ja terveydenhoitotoimenpiteet ja myös monet kirurgiset toimenpiteet. Eläinlääkäri, eläinlääketieteen lisensiaatti Anna-Maaria Perttulilla ja klinikkaeläinhoitaja Jenna Hanhelalla on näkemystä ja kokemusta eläinten hoidosta. Drive in -vastaanottoja on lemmikkieläimille arkiaamuina sekä iltavastaanotot aina keskiviikkoisin. Muina aikoina vastaanotto toimii ajanvarauksella. Hyötyeläinkäynnit ajanvarauksella. Nettisivuiltamme löydät tietoa palvelutarjonnasta sekä muuta hyödyllistä infoa.


Klinikalla tapahtuvan sairauden- ja terveydenhoidon lisäksi palveluihin kuuluu Kuusamon keskustan alueella kotikäyntimahdollisuus (kuten lemmikkieläimen eutanasia). Kysy myös leikkauspotilaan kuljetusmahdollisuutta!


Nähdään Nuottatiellä!


Uutiset

Mikä koira nyt kynsienleikkuusta tykkäisi... (24.08.2019)
Onko kynsien leikkaus kotona hankalaa? Hae klinikaltamme PedikyyriPassi; hoitajan tekemänä joka 10. kynsien leikkaus ilmaiseksi! (Huomioithan että toimenpide tulee..

01.06.2023  Nyt on kesä, ja kärpäset!
31.05.2023  Päivitetyt koirien rokotusmääräykset voimaan 1.6.2023!!
17.08.2022  Eläinklinikalle lisää eläintenhoidon ammattilaisia!